Microsoft Azure Dev Tools for Teaching

Машински факултет у Београду је претплатник Microsoft Imagine програма, преко којег сви активни студенти (уписана или обновљена текућа школска година), као и запослени на факултету, имају могућност да потпуно БЕСПЛАТНО добију лиценцирани софтвер компаније Microsoft. Преузети софтвер се МОЖЕ КОРИСТИТИ ИСКЉУЧИВО У НАУЧНО-ОБРАЗОВНЕ СВРХЕ, У ОКВИРУ НАСТАВНИХ АКТИВНОСТИ. Овај софтвер обухвата клијентске оперативне системе, серверске платформе, развојне алате, као и поједине делове Microsoft Office пакета (Visio, Access, Project, Groove, OneNote…).

преузимање софтвера

Студенти и запослени на Машинском факултету, имају отворен налог на Microsoft Imagine порталу факултета.

Наручите софтвер који Вас занима. Поступак наручивања је сличан наручивању артикала у било којој веб продавници.

Приликом наручивања конкретног софтверског производа, морате се сагласити са начином употребе софтвера тако што ћете прихватити End-User License Agreement на Microsoft Imagine порталу. На овај начин се обавезујете да ћете софтвер користити искључиво по правилима Microsoft Imagine програма.

На крају процеса добићете страницу са серијским/активационим бројем софтвера, и могућношћу за преузимање. Истовремено се на Ваш мејл налог шаљу основне информације о порученом софтверу.

пријављивање на Microsoft Azure Dev Tools for Teaching